E-Horeca | Kafe Kapsule, Kafe në Kokërr, Kafe e bluar, Balla letre, Kafe Sirupe dhe Salca

Kafe Kapsule &
Pods

Kafe Kapsule
ESE / Senseo Pods

Kafe në Kokërr &
Kafe e bluar

Kafe në Kokërr
Kafe e bluar

Lyerse çokollate &

më shumë

Kremërat me çokollatë
Kafe Sirupe
Dërgesë në tërë Kosovën
01

Dërgesë e gjithë porosive drejt në adresën tuaj (4-7 ditë pune)

24/7 Mbështetje
02

Ekipi ynë për mbështetje është i gatshëm dhe në dispozicion për të ju ndihmuar

Dërgesë Falas mbi 40€
03

Dërgesa falas për çdo porosi mbi 40€

Brendet tona

Bashkpunojmë me prodhuesit më të njohur…

Product added!
The product is already in the wishlist!
Removed from Wishlist